Polityka Prywatności Eadso.pl

Eadso.pl przywiązuje dużą wagę do ochrony danych osobowych i wykorzystuje je wyłącznie na swoją potrzebę. Ochrona odbywa się zgodnie z zapisami ustawy o ochronie danych osobowych z dn. 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych – Dz.U
z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.) oraz ustawy z dn. 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. z 2002 r. Nr 144, poz. 1204).

Eadso.pl zapewnia, że wszelkie dane osobowe przetwarzane będą przez Eadso.pl wyłącznie w celu realizacji usług świadczonych przez Eadso.pl. Eadso.pl nie dokonuje obrotu, nie przekazuje w szczególności nie sprzedajeoraz nie użycza danych osobowych  innym osobom lubinstytucjom bez wyraźnej zgody.

Nie dotyczy to udostępnienia danych osobowych  uprawnionym organom państwa na ich żądanie i na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań lub upoważnionym osobom trzecim na podstawie orzeczeń organów państwa.

Pliki Cookies

Eadso.pl wykorzystuje pliki  cookies tj. pliki tekstowe, przechowywane na dysku komputera lub laptopa.
Cookies nie powodują pozyskiwania jakichkolwiek informacji indywidualnych – stosowany jest do celów zachowania parametrów nawigacyjnych, logowania, optymalizacji reklam w serwisie i usprawnienia jego funkcjonowania zgodnie z obowiązującymi w Internecie standardami stron internetowych.
Każdy może samodzielnie usunąć pliki Cookies lub zmienić ich ustawienia w przeglądarce internetowej. Zmiana lub usunięcie plików Cookies może skutkować utrudnieniami w korzystaniu z Eadso.pl

Zmiany Polityki Prywatności

Eadso.pl zastrzega, że może zmienić postanowienia Polityki Prywatności o każdym czasie. Wraz z każdą zmianą nowa wersja Polityki Prywatności będzie pojawiać się w wersji zaktualizowanej w panelu Polityki Prywatności.

W razie wszelkich naruszeń ze strony Eadso.pl w zakresie polityki prywatności, prosimy o kontakt: info@eadso.pl

Comments are closed.